NOSTRADAMUS - Het geheim van Jonas Johnson

Klik op het boek als je de tekst op de achterkant wilt lezen.

 

NOSTRADAMUS - De droom van Bas van der Steen.

Hoewel dit geen vervolg is op NOSTRADAMUS – De droom van Bas van der Steen, geeft het wel een antwoord op de vragen die bij de lezer zijn blijven hangen.

We gaan daarvoor vijftien jaar terug in de tijd. Jonas Johnson staat nog aan het begin van zijn carrière als hij met zijn vriend Robert van Weegen betrokken raakt bij de experimenten van de zonderlinge professor Baltius. Een onverwachtse gebeurtenis zet hun leven volkomen op zijn kop. Robert ontwaakt uit een diepe slaap en tot zijn schrik merkt hij dat Jonas verdwenen is. Langzaam dringt het tot hem door dat de wereld om hem heen is veranderd. Niets meer is zoals het was, althans; zo lijkt het. Een spoor leidt naar Hotel New York waar hij Jonas terug vindt. Samen komen ze tot de ontdekking dat de professor de enige is die ze hun normale leven kan terug geven. Ze zullen hem dan wel eerst moeten vinden. Hun zoektocht leidt naar Frankrijk, maar ook daar is alles niet meer zoals het was.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

07.12 | 09:54

Dankjewel Erik, altijd erg leuk om te horen!

...
07.12 | 02:06

Ik heb Anavatos in 1x uitgelezen, prachtig verhaal. Normaal ben ik geen lezer, maar dit was pakkend 👍🏻 Hulde aan de schrijver.
Mvg Erik

...
15.12 | 10:49

Veel leesplezier Mariëlle. Ben benieuwd!

...
15.12 | 08:58

Ik ga nu lezen... Daarna laat ik weer wat van me horen. Alvast bedankt Rob.

Mvg, Mariëlle

...
Je vindt deze pagina leuk