NOSTRADAMUS - Het geheim van Jonas Johnson

Klik op het boek als je de tekst op de achterkant wilt lezen.

 

NOSTRADAMUS - De droom van Bas van der Steen.

Hoewel dit geen vervolg is op NOSTRADAMUS – De droom van Bas van der Steen, geeft het wel een antwoord op de vragen die bij de lezer zijn blijven hangen.

We gaan daarvoor vijftien jaar terug in de tijd. Jonas Johnson staat nog aan het begin van zijn carrière als hij met zijn vriend Robert van Weegen betrokken raakt bij de experimenten van de zonderlinge professor Baltius. Een onverwachtse gebeurtenis zet hun leven volkomen op zijn kop. Robert ontwaakt uit een diepe slaap en tot zijn schrik merkt hij dat Jonas verdwenen is. Langzaam dringt het tot hem door dat de wereld om hem heen is veranderd. Niets meer is zoals het was, althans; zo lijkt het. Een spoor leidt naar Hotel New York waar hij Jonas terug vindt. Samen komen ze tot de ontdekking dat de professor de enige is die ze hun normale leven kan terug geven. Ze zullen hem dan wel eerst moeten vinden. Hun zoektocht leidt naar Frankrijk, maar ook daar is alles niet meer zoals het was.

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

15.12 | 10:49

Veel leesplezier Mariëlle. Ben benieuwd!

...
15.12 | 08:58

Ik ga nu lezen... Daarna laat ik weer wat van me horen. Alvast bedankt Rob.

Mvg, Mariëlle

...
25.10 | 13:52

Hoi Rob, na 2 jaar kom ik weer eens spieken of er een nieuw boek is maar helaas zie ik dat deze er nog niet is. Zit er weer eens iets aan te komen?

...
19.01 | 14:20

Hoi Rob,
Alles wat er op je webshop staat gelezen!
Wat heb je nog meer?
Het is prima vertoeven in je boeken een eindje voor het werk en een eindje erna.
Gr

...
Je vindt deze pagina leuk