NOSTRADAMUS - Het geheim van Jonas Johnson

Klik op het boek als je de tekst op de achterkant wilt lezen.

 

NOSTRADAMUS - De droom van Bas van der Steen.

Hoewel dit geen vervolg is op NOSTRADAMUS – De droom van Bas van der Steen, geeft het wel een antwoord op de vragen die bij de lezer zijn blijven hangen.

We gaan daarvoor vijftien jaar terug in de tijd. Jonas Johnson staat nog aan het begin van zijn carrière als hij met zijn vriend Robert van Weegen betrokken raakt bij de experimenten van de zonderlinge professor Baltius. Een onverwachtse gebeurtenis zet hun leven volkomen op zijn kop. Robert ontwaakt uit een diepe slaap en tot zijn schrik merkt hij dat Jonas verdwenen is. Langzaam dringt het tot hem door dat de wereld om hem heen is veranderd. Niets meer is zoals het was, althans; zo lijkt het. Een spoor leidt naar Hotel New York waar hij Jonas terug vindt. Samen komen ze tot de ontdekking dat de professor de enige is die ze hun normale leven kan terug geven. Ze zullen hem dan wel eerst moeten vinden. Hun zoektocht leidt naar Frankrijk, maar ook daar is alles niet meer zoals het was.

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

03.05 | 16:26

Hé Bep, leuk wat van jou te horen. Verrassende move naar Amstelveen. Hartelijke groeten aan Pat en hopelijk zien we elkaar gauw weer eens.

...
02.05 | 15:50

Hi Rob: groeten uit Amstelveen waar we sinds ruim 1 jaar wonen, Bep van Houdt

...
03.04 | 12:03

Helaas Yvonne, de inspiratie laat me in de steek. Wel leuk dat je mijn boeken hebt herlezen. Ben ik zeker trots op.

...
30.03 | 15:23

Wanneer komt er weer eens een boek van je uit? Ik ben daar hard aan toe, heb je andere boeken nu al 2x herlezen

...
Je vindt deze pagina leuk